Sibiu: Zeci de minori au fost la un pas de a fi victimele unui pedofil

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproape 30 de minori, cu vârste între 12 şi 15 ani, din Sibiu, Arad, Alba  şi Braşov au fost la un pas de a fi victimele urgiilor sexuale la care îşi supunea victimele Dani Janos.

CITIŢI ŞI:

Doi minori de 14 ani din localitatea Mârşa violaţi de un braşovean

 Procurorii care îl anchetează pe braşoveanul de 48 de ani, care a violat doi copii din Mârşa, la mijlocul lunii august, au descoperit amănunte şocante. Cercul de minori acostaţi de acesta, pe internet, a fost extins.

„În telefonul acestuia au fost găsite mai multe numere de telefon suspecte, pe care noi le-am verificat. Am discutat cu copii care spuneau că ei ştiau că numărul de telefon este al unei fete. Mulţi nu au apucat să se întâlnească cu acesta, doar doi minori din Sibiu, pe are urmează să îi mai audiem“, spune Andreea Roman, procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Un braşovean a violat doi minori de vârsta fiului său

În urma percheziţiei domiciliare efectuate de anchetatori aceştia au descoperit şi două CD-uri pe care bărbatul salvase mai multe fotografii cu minorii cu care discuta pe internet, multe dintre ele cu minori dezbrăcaţi. La dosar nu au mai fost depuse alte plângeri, faţă de cele două existente, ale minorilor din  Mârşa. Pe 16 august Dani Janos a primit mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile sub acuzaţia de viol şi furt şi riscă până la 25 de ani de închisoare.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite