Un braşovean a violat doi minori de vârsta fiului său

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dani Janos, un braşovean de 48 de ani, a fost reţinut după ce a obligat doi băieţi de 14 ani, din localitatea sibiană Mârşa, să întreţină relaţii sexuale orale.

Dani Janos, un braşovean de 48 de ani, a fost reţinut după ce a obligat doi băieţi de 14 ani, din localitatea sibiană Mârşa, să întreţină relaţii sexuale orale.

Anchetatorii susţin că agresorul, la rândul lui tată al unui băieţel, şi-a racolat victimele de pe internet, s-a dat drept fată şi i-a ademenit pe copii. Le-a promis momente de amor şi şi-au dat întâlnire.

Doar că, la întâlnire, Dani Janos s-a dat drept poliţist, le-a spus băieţilor că fata a fost arestată şi, pentru a nu păţi şi ei acelaşi lucru, trebuie să îl urmeze.

Creându-le acest disconfort psihic, i-a determinat să-l însoţească la trei kilometri distanţă de locul întâlnirii, în câmp, unde i-a obligat să întreţină, pe rând, raporturi sexuale orale, încercând la un moment dat să-l penetreze anal pe unul dintre cei doi",  susţine Andreea Roman, procuror la

Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu. După consumarea actului sexual, Dani Janos le-a luat copiilor telefoanele mobile şi un aparat foto, apoi a dispărut.

A abuzat doi copii şi în Braşov

Speriaţi, copiii au mers acasă şi le-au povestit părinţilor cele petrecute, apoi au mers la poliţie. A doua zi individul a fost reţinut şi arestat preventiv pentru 29 de zile pentru viol şi furt. În faţa judecătorilor, Dani Janos nu a recunoscut acuzaţiile aduse, iar avocatul său a făcut recurs faţă de măsura arestării preventive.

Dacă va fi găsit vinovat, acuzatul riscă până la 25 de ani de închisoare. Anchetatorii sunt decişi să îl trimită pe bărbat după gratii, mai ales că el a mai fost cercetat pentru violarea a doi minori din judeţul Braşov, dar a scăpat din lipsă de probe.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite