Sibiu: Un sibian îşi cere în instanţă dinţii înapoi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mihai Stănilă, un mihăilean de 68 de ani, îşi dă în judecată vecinul, după ce acesta din urmă l-a lovit cu bestialitate. Mihai şi-a pierdut 4 dinţi şi spune că nu-şi va ierta niciodată vecinul.

CITIŢI ŞI:

Cel mai mare bazin acoperit de înot din România se închide

Copil în vârstă de 18 luni agresat cu brutalitate la Mediaş de concubinul mamei

Minor lovit de maşină în centrul Sibiului

Bărbatul de 68 de ani a ajuns în spital, cu răni grave la cap şi ochi, după ce un vecin a tăbărât cu parul peste el, până i-au sărit dinţii din gură. Mărul discordiei a fost soţia vecinului, care l-a acuzat pe bătrân, că i-ar fi spus şefului ei vorbe grele, care să îl determine să o concedieze.

Femeia imediat s-a plâns soţului, iar acesta a luat un par de lemn în mână şi a plecat să îşi facă dreptate. „Eram în curtea unui nepot de-al meu. Vecinul meu a intrat în curte şi nu a zis nimic, m-a lovit direct în ochi şi în nas, de am căzut jos. Mi-au sărit patru dinţi din gură şi doar unul am mai găsit“, povesteşte victima de pe patul de spital.

Rudele au chemat imediat o ambulanţă iar bătrânul din localitate Mihăileni a fost transportat direct la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu. „Bărbatul  prezenta un traumatism cranio-facial cu hematom orbital, după contuzie forte, şi o plagă contuză la nivelul pleoapei“, spune Raluca Puşcă, purtătorul de cuvânt al spitalului. Mihai Stănilă a primit îngrijiri medicale şi a rămas internat pe Secţia Clinică de Oftalmologie.

Bărbatul este decis să îşi acţioneze vecinul violent în instanţă şi spune că nu va accepta nici în ruptul capului, o împăcare. „Eu nu am avut nicio discuţie cu şeful magazinului la care lucrează vecina mea, iar pe bărbatul ei nu îl iert. De aici, când ies, merg direct să îl dau în judecată. Îi cer 10 mii de lei, ca să îmi pun dinţii la loc. Patru am pierdut“, spune Mihai Stănilă.

Victima spune că îşi va scoate certificat de la Laboratorul de medicină legală şi v-a merge direct la judecătorie. „Pe mine să nu mă cheme procuratura să mă împac cu el, că nu mă împac. Merg şi fac proces, să îi ajungă direct citaţia. Eu ce mă fac fără dinţi. Îi cer bani să mi-i pun la loc“, spune Mihai Stănilă.
Bărbatul va mai rămâne internat în spital, cel puţin o săptămână.

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite