Sibiu: Un medicinist kenyan a făcut circ la Urgenţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Scandal ca la uşa cortului, la Unitatea de Primiri Urgenţe  a spitalului judeţean din Sibiu. Un student kenyan de la medicină,  de 27 de ani, băut bine, a devenit recalcitrant cu cadrele medicale care vroiau să îl ajute.

CITIŢI ŞI: Donează 2% pentru spital!


Totul s-a petrecut din pricina sperieturii unui sibian care l-a văzut pe studentul străin căzut într-un şant, în plină stradă. A sunat la ambulanţă şi a solicitat ajutor specializat, crezând că tânărului i s-a făcut rău.Medicii l-au ridicat rapid şi l-au transportat de urgenţă la Spitalul Clinic Judeţean Sibiu.


Aici medicii urgentişti voriau să îi administreze perfuzii pentru că acesta risca să intre în comă alcoolică, doar că instant, kenyanul şi-a mai revenit şi a început să se ia la harţă cu cadrele medicale.


Nimeni nu a putut să îl liniştească pe pacient, aşa că asistenta şefă a cerut sprijinul forţelor de ordine. „Am fost solicitaţi să intervenim pentru că un tânăr era reclacitrant, dar în final acesta s-a dovedit a fi doar dezorientat şi a fost îndrumat către o staţie de taxi, nefiind sancţionat”, spune Alexandru Costea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Sibiu. Reprezentanţii spitalului susţin că aceste cazuri nu sunt deloc izolate şi că medicii de la Unitatea de Primiri Urgenţe din Sibiu sunt deseori agresaţi fizic sau verbal de pacienţi recalcitranţi.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite