Sibiu: Donează 2% pentru spital!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conducerea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu face un apel către sibieni pentru a direcţiona 2% din impozitul anual pe venit către Fundaţia Spitalului.

Cei care doresc să sprijine demersul instituţiei pot să completeze formularul 230 cu următoarele date de identificare specifice fundaţiei : Fundaţia Spitalul Clinic Judetean Sibiu, codul de identificare fiscală – 14385225, contul bancar (IBAN) – RO85RNCB0227036061650001, BCR Sibiu.

Formularul completat cu aceste date poate fi găsit pe fiecare secţie a spitalului, la secretariatele din cadrul policlinicilor şi poate fi descărcat şi de pe site-ul spitalului  www.scjs.ro . 

Termenul limită de depunere a acestor formulare este data de 17. 05. 2010.

“ Sperăm ca apelul nostru să primească un răspuns pozitiv din partea sibienilor, dar şi a  personalului instituţiei. Suma strânsă la sfârşitul campaniei va fi folosită pentru imbunătăţirea condiţiilor hoteliere din spital şi pentru achiziţionarea de aparatură medicală ”, a declarat  medicul Gabriel Budescu, Managerul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu.

Fundaţia Spitalului funcţionează din luna septembrie a anului 2001 şi desfăşoară activităţi socio-medico-educative, precum şi de colectare de fonduri, şi de orice bunuri materiale, pentru susţinerea activităţii spitalului. Pe parcursul celor 8 ani de  activitate fundaţia a sprijinit numeroase cazuri sociale, identificate în cadrul instituţiei, dar şi secţiile din cadrul spitalului, cu materiale sanitare, aparatură medicală, aparate de aer condiţionat, precum şi cu bunuri constând în paturi, saltele şi carucioare.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite