Sibiu: Un copil de cinci ani a murit înecat în râul Cibin (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mama copilului abia se mai ținea pe picioare de durere
Mama copilului abia se mai ținea pe picioare de durere

Micuțul ieșise la joacă cu câțiva copii, iar un moment de neatenție i-a fost fatal. Acesta a lunecat în Cibin, în zona Turnișor, iar trupul acestuia a fost găsit de pompieri în această seară, după mai multe ore de căutări.

URMĂRIȚI AICI O GALERIE FOTO DE LA TRAGICUL EVENIMENT

NU RATA:

La numai 4 ani şi-a pierdut mâna pe Drumul Morţii: „Îngerul a rămas fără o aripă. Nu mai poate să zboare“

CITIȚI ȘI:

Telefonista de la ISU a fost „mazilită” perfect legal

Una dintre fetele care era  împreună cu băiatul care a alunecat în apă spune că a încercat să îl prindă, însă nu au reușit.

„ Am intrat până la brâu după el, dar nu am reușit să-l prind și am văzut cum l-a dus apa. Mi-a fost frică să intru mai mult, puteam să mă înec și eu“, ne-a spus Izabela Ciuturaș, verișoara băiatului, în vârstă de 15 ani.

Sibiu: O nouă victimă a râului Cibin

Speriați, aceștia i-au alertat pe părinți și pe vecini, care au încercat și ei să îl caute, până la sosirea pompierilor.

Un bărbat a sărit de pe zidul Cetăţii din Centrul Istoric de la aproape 10 metri

Sibiu: O nouă victimă a râului Cibin

Zonă blestemată
La un moment dat, unul din unchii băiatului s-a aruncat în râu și a fost chiar el la un pas de a fi înghițit de apele învolburate. Când a realizat că șansele ca micuțul să fie salvat sunt aproape nule, mama băiatului  început să urle de durere și a încercat să se arunce și ea în Cibin. A fost însă oprită de vecini și de polițiștii prezenți la fața locului. 

Sibiu: O nouă victimă a râului Cibin

„Faceți ceva, scoateți copilul din apă, viu sau mort, dar faceți ceva și scoateți-l“, spunea ea, printre lacrimi. Femeia avea, în total, șase copii, iar cel înecat astăzi era cel mai mic.
Lucia Varga, bunica băiatului înecat, spune că râul este blestemat, întrucât în urmă cu câțiva ani, în același loc i-a mai murit un nepot înecat. „ trei zile a stat în apă și abia apoi a fost găsit“, ne-a spus aceasta.

Sibiu: O nouă victimă a râului Cibin

Trupul copilului a fost găsit de pompieri după mai multe ore de căutări, la aproximativ 300 de metri de locul în care a alunecat.

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite