Braşov: „Îngerul a rămas fără o aripă. Nu mai poate să zboare!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexandra Sima va rămâne infirmă pe viaţă FOTO: Liviu Ghinea
Alexandra Sima va rămâne infirmă pe viaţă FOTO: Liviu Ghinea

Două echipe de medici s-au luptat timp de 12 ore să-i salveze Alexandrei mâna, retezată într-un accident petrecut luni, pe DN13, Drumul Morţii. Într-o altă maşină erau părinţii fetiţei, care au asistat îngroziţi la întreaga scenă a tragicului accident.

Fetiţa se afla în maşină cu bunicii ei şi se întorceau de la Cluj, unde petrecuseră Paştele.  „Am avut senzaţia că mă depăşeşte o maşină şi am tras uşor dreapta. Aveam 80 km/h. Am acroşat un podeţ, iar, la începutul pantei, maşina s-a răsturnat pe câmp", povesteşte Gicu Sima, de 60 de ani, bunicul fetiţei şi cel care conducea maşina.

Accident DN13

"Îngerul a rămas însă fără o aripă. Nu mai poate să zboare", a mai spus plângând bunicul copilei de 4 ani, din Galaţi.

Gicu Sima, bunicul Alexandrei, îngerul rămas fără o aripă

Bunicul fetiţei nu-şi mai aminteşte exact ce s-a întâmplat. Povesteşte, însă, că toată lumea a observat că Alexandra şi-a pierdut mâna stângă.

Toată lumea căuta, spune el, un ciot de mână: „Cineva l-a găsit. L-a pus într-o batistă şi am plecat spre spital. Speram să i-l poată pune la loc", mărturiseşte bărbatul.

Bărbatul spune că Alexandra era pe bancheta din spate a maşinii, fixată cu centura de siguranţă în scaunul pentru copii.

La ora 14.00, medicii de la Spitalul de Copii Braşov, au operat-o de urgenţă, fiind însă foarte sceptici în privinţa unei reuşite.

La ora 20.00, au trimis-o la Bucureşti, la Spitalul Floreasca din Bucureşti, însă, specialiştii nu au mai putut să-i facă nimic.

Ambulanta

Ţesuturile mânuţei erau mult prea distruse pentru ca aceasta să poată fi reimplantată cu succes.

Acum, Alexandra se află la Terapie Intensivă, la Spitalul Floreasca. Mama şi tatăl ei îi stau la căpătâi şi, deşi îngeraşul lor şi-a pierdut pentru totdeauna mâna, îi mulţumesc lui Dumnezeu că e în viaţă.

Citiţi aici cum la 4 ani şi-a pierdut mâna, pe Drumul Morţii

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite