Sibiu: Spectacol pe macadam, la Dementor Rally Show

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Competiţia reuneşte cei mai buni piloţi din România
Competiţia reuneşte cei mai buni piloţi din România

Evenimentul se desfăşoară astăzi şi mâine, pe circuitul de rally-cross din Sibiu. Ajunsă la cea de-a şasea ediţie, competiţia este deschisă, în premieră, pentru piloţii tuturor grupelor din campionatul intern

CITIŢI ŞI

Raliul Sibiului: piloţii s-au luat la întrecere pe lacul din Dumbrava. Mulţi au luat apă la bord (FOTO)

Cei mai buni piloţi de raliuri au ajuns astăzi la Sibiu, pentru un show de zile mari. În total, 32 competitori vor lua startul la Dementor Rally Show, competitia care închide oficial sezonul 2010 din Campionatul Naţional de Raliuri.

„ În premieră, la ediţia din acest an vor fi acceptaţi piloţii de la toate grupele din Campionatul Naţional de Raliuri, iar competiţia se va desfăşura timp de două zile. Am decis să organizăm competiţii diferite, cu maşinile de la fiecare grupă, pentru ca spectatorii să aibă parte de şi mai mult spectacol“, a spus Sorin Itu, organizatorul Sibiu Rally Show.

Primii care au luat startul în competiţie, începând cu ora 14.00, au fost piloţii care concurează pe maşini Dacia Logan, urmând ca mâine, să se dea lupta între maşinile cu tracţiune integrală, startul fiind programat la ora 10.00.

Mihai Leu revine în cursă

După o pauză de doi ani, Mihai Leu va urca din nou la volanul unei maşini de curse. După ce a fost primul român campion mondial la box profesionist şi campion naţional de raliuri în 2003, acesta intră în luptă şi pentru titlul de „Campionul Campionilor“.El va concura la comenzile maşinii lui Gergo Szabo, cu care acesta a devenit campion naţional al României, pentru al doilea an consecutiv.

În plus, printre cei prezenţi se numără Tempesta, câştigător pentru a doua oară consecutiv al Cupei Europei de Est la Raliuri, şi Bogdan Marişca, campion naţional de raliuri în 2005, astfel că  pasionatii de maşini vor avea o singură destinaţie în aceste zile: Dementor Rally Show, Sibiu.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite