Raliul Sibiului: piloţii s-au luat la întrecere pe lacul din Dumbrava. Mulţi au luat apă la bord (FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Înaintea startului oficial în Raliul Sibiului, piloţii din Campionatul Naţional s-au întrecut într-o cursă inedită de hidrobiciclete pe Lacul Dumbrava.

CITEŞTE ŞI:

Raliul Sibiului porneşte astă seară din Piaţa Mare

Sute de jandarmi merg în weekend la Raliul Sibiului

Un bolid WRC vine la startul Raliului Sibiului

După primele patru etape pe asfalt din Campionatul Naţional de Raliuri, piloţii din întrecerea internă trebuie să facă faţă unei provocări mult mai ude. Înaintea confruntării din Raliul Sibiului, pe cel mai dur macadam din România, piloţii au fost provocaţi să-şi încerce forţele, atât la propriu cât şi la figurat, pe apă.

image

Bogdan Marişca, Sebastian Itu, Marius Klein, Alex Filip, Danny Ungur, Toni Avram, Dan Gârtofan şi Miţă Lăzărescu au renunţat la maşinile de concurs şi s-au urcat în hidrobiciclete pentru o cursă pe Lacul Dumbrava. „În timpul unui raliu piloţii nu au niciodată ocazia să concureze toţi în acelaşi timp aşa cum este cazul în cursele pe circuit. Acum au avut ocazia să se întreacă toţi în acelaşi timp şi fără dictare pentru ca recunoasterea lacului a fost strict interzisă”, a spus Sorin Itu, organizatorul Raliului Sibiului. 

image

După o cursă extrem de disputată, echipajul Danny Ungur/Toni Avram a reuşit să se impună, în faţa colegilor de la Napoca Rally Academy, Bogdan Marişca şi Sebastian Itu. Dan Gârtofan şi Miţă Lăzărescu au terminat pe trei, aceeaşi poziţie pe care o ocupă şi în clasamentul general înaintea etapei de la Sibiu. Confruntat cu probleme tehnice, apă la bord, Alex Filip a terminat pe ultima poziţie în confruntarea pe apă. "A fost o cursă epuizantă în care am dat totul pe apă. Sincronizarea dintre noi a fost perfectă şi aceasta a fost cheia succesului nostru”, a spus Danny Ungur, pilot care concureaza cu un Citroen C2 R2 Max la Raliul Sibiului 2010.

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite