Sibiu: Şoferi, atenţie la cascade!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zeci de poliţişti vor împânzi, vineri, drumurile naţionale 1 şi 7, pentru a sancţiona şoferii care depăşesc neregulamentar şi cei care calcă prea tare pedala de acceleraţie.

CITIŢI ŞI:

Copil în vârstă de 18 luni agresat cu brutalitate la Mediaş de concubinul mamei

Minor lovit de maşină în centrul Sibiului

Poliţiştii de la Serviciul Rutier vor fi prezenţi pe DN 1 şi DN 7, unde vor acţiona cu 10 aparate de supraveghere a traficului şi măsurare a vitezei de deplasare. Alte echipaje de poliţie rutieră vor fi pe teren pentru oprirea conducătorilor auto.

„Acţiunea se desfăşoara în colaborare cu Serviciile Rutiere Alba şi Vâlcea, aparatele de supraveghere a traficului şi măsurare a vitezei de deplasare fiind dispuse în sistem cascada“, spune inspectorul Luciana Balteş, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu. Oamenii legii vor acţiona între orele 0800 – 1300 şi 1500 – 2000.

Acţiunile preventive desfăşurate se doresc a fi un avertisment al poliţiei rutiere, lansat tuturor celor care circulă pe drumurile publice, deseori în dispreţul legii rutiere, mai ales în ceea ce priveşte respectarea limitei maxime de viteză şi adaptarea acesteia la condiţiile concrete de drum.

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite