Sibiu: Primul transsexual din România vrea să redevină bărbat după 15 ani de la prima operaţie (UPDATE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sorin spune că obsesia de a fi femeie l-a transformat într-un monstru
Sorin spune că obsesia de a fi femeie l-a transformat într-un monstru

Mai întâi a fost Sorin, dar şi-a dorit să fie domnişoară, înainte ca medicina să permită o operaţie de schimbare de sex. Sorina, căci acum e femeie, trăieşte pe străzi şi spune că un capriciu al tinereţii a trasformat-o într-un monstru.

CITIŢI ŞI:

VIDEO - Un poliţist care a lipit afişe cu limbaj murdar luat la rost de zeci de oameni

Cel mai înclinat turn din România, în pericol de prăbuşire

VIDEO – O studentă la Drept a fost aleasă MISS Sibiu 2010

“Nu sunt nici femeie, nici bărbat”. Aşa începe Sorina Florina Raţiu, de 34 de ani din Sibiu, povestea de viaţă. De mică a fost abandonată de părinţi într-o şcoală specială din Sebeş Alba, iar la 19 ani şi-au luat lumea-n cap. A venit la Sibiu şi a insistat pe lângă medici chirurgi să îi facă schimbare de sex. “Cât timp am stat la şcoala specială aveam un singur gând, să fiu femeie. Ştiam că voi fi cobai pentru medici, se întâmpla lucrul acesta prin 1995”, spune Sorina Raţiu. . Atunci a făcut prima operaţie. Intervenţia chirurgicală avea să îi modifice doar o parte a corpului. “Mi-au tăiat doar penisul şi am rămas aşa. A fost o joacă. La un an m-am operat ca să îmi facă gaură”, spune Sorina. Apoi au mai urmat încă 4 intervenţii chirurgicale, de “corectare”, cum îi place Sorinei să spună, şi tratamente hormonale îndelungate.

Sorin spune că obsesia de a fi femeie l-a transformat într-un monstru

Nimic însă nu reuşea să o transforme într-o femeie adevărată, aşa cum la 19 ani şi-a dorit. “Nu puteam avea relaţii sexuale cu nimeni pentru că aveam dureri foarte mari. Mi-au crescut sânii, dar degeaba. Era singurul lucru vizibil, care mă făcea să arăt a femeie”, susţine Sorina.

Încăpăţânarea a mutilat-o
Îşi dorea atât demult să fie femeie, încât ajunsese la exasperare. Tratamentele hormonale nu dădeau rezultate, pe faţă continua să îi crească barba, asemeni unui bărbat, iar vocea nu I se subţia, sub nicio formă. “Ca să scap de barbă, am făcut un gest necugetat. La 27 de ani m-am dat pe faţă cu sodă caustică, să nu îmi mai crească păr. Mi-am distrus faţa”, afirmă femeia.

Sorin spune că obsesia de a fi femeie l-a transformat într-un monstru

Vrea să fie bărbat, din nou
Sorina s-a mobilizat acum. Din pensia de boală de 240 de lei pe lună, a strâns câţiva bănuţi şi speră să se poată opera din nou. “Vreau să fiu bărbat din nou, aşa cum m-a lăsat Dumnezeu. Voi merge la medici să îmi pună la loc bărbăţia”, spune Sorina. S-a consolat cu gândul că nu va putea fi femeie adevărată niciodată şi e traumatizată de gândul că e un monstru. “Îmi pare rău acum pentru ce am făcut. Eram în tinereţe, nu am gândit ceea ce mi-am dorit. Acum vreau să îmi pună penis”, afirmă Sorina.

Sorin spune că obsesia de a fi femeie l-a transformat într-un monstru

Visul ei, o prietenă
Sorina Raţiu abia aşteaptă să treacă şi de următoarea operaţie şi să fie bărbat din nou. Spune că nu le poate imputa medicilor nimic pentru felul în care a ajuns, recunoscându-şi vina pentru încăpăţânarea sa din tinereţe. “Acum medicina a mai avansat. Sper că operaţia pe care o voi face în aprilie să dea rezultate, să fiu din nou bărbat şi să îmi găsesc o prietenă de treabă”, povesteşte Sorina. Femeia spune că, imediat ce va fi Sorin, va căuta să plece din ţară. “În România viaţa e frumoasă, dacă ştii să te bucuri de ea, oamenii însă sunt foarte răi. Vreau să mă mut în Italia sau Austria”, spune Sorina.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite