Sibiu: Săgeata Albastră a călcat un ceferist la Săcel. Omul a murit din cauza rănilor.

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Săgeata a  avut o întârziere de 70 de minute
Săgeata a avut o întârziere de 70 de minute

Un ceferist care se presupune că ştie să se ferească de pericole pe calea ferată şi-a pierdut viaţa duminică seara sub o Săgeată Albastră, în zona localităţii Săcel. Bărbatul locuia la un canton CFR din apropiere.

Nu rataţi:

Constanţa: Jale în familiile victimelor din autobuzul cu navetişti
Constanţa: UPDATE Doi morţi şi opt răniţi într-un grav accident rutier

Vasile Man, în vârstă de 40 de ani lucra la cantonul CFR de la Sibiel ca revizor de cale ferată. Duminică seara, ceferistul a fost surprins de tren din spate, într-o curbă, în timp ce mergea spre Sibiel. Mecanicul nu a mai putut frâna, pentru că l-a văzut în ultimul moment. L-a locit şi l-a tarât peste 300 de metri până când a reuşit să oprească. Un echipaj SMURD a fost chemat imediat la locul accidetului pentru a-l scoate pe bărbat de sub tren. Salvatorii de la SMURD nu au mai avut însă ce să facă altceva decât să constate decesul. Săgeata albastră şi-a continuat drumul şi a ajuns la destinaţie cu o întârziere de 70 de minute.
Poliţiştii care cercetează cazul cred singura explicaţie a accidentului este că ceferistul a încurcat liniile. În loc să meargă pe cea pe care la ora aceea nu trecea niciun tren din spate, Vasile Man a se deplasa pe cealaltă şi nu a auzit trenul venind din spate. Nu se ştie ce căuta bărbatul la acea oră, pentru că nu era în timpul serviciului. Vasile Man locuia împreună cu soţia şi fiica lui şa cantonul CFR de la Săcel. Accidentul s-a petrecut doar la câteva sute de metri de casă, în apropierea Drumului Naţional 1, unde linia trece pe lâng unulş din lacurile de la Săcel. Cercetările sunt continuate de poliţişti.


Ucis de tren şi neidentificat
Un alt accident de tran a avut loc la începutul lui decembrie. Atunci un tânăr de aproximativ 30 de ani şi-a pierdut viaţa în Gara Sibiu, după ce a alunecat sub roţile personalului de Porumbacu, când a vrut să urce în el. Bărbatul este şi acum la Morga Spitalului Judeţean Sibiu pentru că nu a fost nici până acum identificat, neavând documente asupra lui. Poliţiştii presupun că nu era din judeţ.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite