Sibiu: Prostituţie cu minore la masaj erotic. Patronul a fost arestat (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
 Poliţiştii au pus lacătul pe Salonul de masaj erotic
Poliţiştii au pus lacătul pe Salonul de masaj erotic

Patronul Salonului de masaj erotic “Diavolo e Angelo” din Sibiu, Adrian Liviu Hanea,  a fost pentru proxenetism şi a primit mandat de arestare pe 25 de zile.

CITIŢI ŞI:

Autorii filmuleţelor porno cu minore din Cisnădie au fost lăsaţi în libertate

Un zid de peste 10 metri a căzut din cauza vântului în Centrul Istoric

A băut clor pentru că l-a părăsit nevasta

Poliţiştii de la Investigaţii Criminale au descins, în noaptea de marţi spre miercuri, la sediul salonului de masaj erotic “Diavolo e Angelo”. Aşa au dat peste patronul salonului de masaj care  funcţiona fără a avea nici un aviz legal, reprezentând doar un ‘”paravan” pentru derularea activităţilor de prostituţie. 

Bărbatul a angajat, prin intermediul unor anunţuri date în mica publicitate, zece sibience, dintre care 3 minore,  pentru a oferi reprize de “masaj” simplu sau special, clienţilor doritori.

 Sex pe bani

Contra unor sume ce variau între 250 şi 1000 de lei clienţii  beneficiau de partide de amor cu una sau mai multe tinere angajate. “Clienţii îşi făceau rezervări prin intermediul unui număr de telefon mobil publicat în revistele locale de publicitate, internet, fluturaşi publicitate, iar sumele de bani obţinute erau împărţite între tinere şi patron, în procent de 30/70%”, a declarat inspectorul Luciana Balteş, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Adrian Liviu Hanea, de 30 de ani, a fost prezentat instanţei care a dat mandate de arestare preventivă pe 25 de zile şi riscă între 5 şi 18 ani de închisoare. Poliţiştii le investighează acum şi fetele pentru a vedea dacă pot fi acuzate de prostituţie.

Proxentul e şi evazionist

Poliţiştii au extins cercetările pentru documentarea săvârşirii infracţiunii de evaziune fiscală de către patronul bănuit de proxenetism. Se pare că în perioada noiembrie 2009 - martie 2010 nu a  fost evidenţiată în contabilitate suma de peste 90.000 lei.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite