Sibiu: Prima evaluare publică a studenţilor de la Facultatea de Jurnalistică din Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Facultatea de Jurnalistică din Sibiu organizează joi, 13 mai 2010, prima evaluarea publică a studenţilor din anul III, specializarea Jurnalism. Evenimentul va avea loc la sediul Facultăţii din strada Brutarilor, nr. 3, între orele 12:00 – 14:00.

CITEŞTE ŞI:

Biblioteca Universităţii “Lucian Blaga” din Sibiu , mai bogată cu 2.200 kg de carte

Chanthy Someta a lăsat Cambodgia pentru a studia la Sibiu

Aproximativ 20 de studenţi din anul III Jurnalism, care au optat pentru Specializare în jurnalismul de televiziune, îşi vor prezenta lucrările practice (emisiuni, minireportaje, talk-show-uri) pe care le-au realizat în cursul anului universitar 2009 – 2010, sub îndrumarea regizorului de filme documentare Gunter Czernetzky. Aceşti studenţi reprezintă şi prima promoţie a regizorului german la Facultatea de Jurnalistică din Sibiu.

Iniţierea jurnaliştilor

Scopul proiectului este unul de iniţiere a studenţilor în viaţa activă a jurnalismului de televiziune. Aceştia au pus în practică tot ce au învăţat pe parcursul celor două semestre la disciplina “Specializare în jurnalismul de televiziune”. Realizarea materialelor finale a presupus o implicare masivă a fiecărui student, fiecare având funcţii specifice televiziunii, precum: redactor şef, regizor, prezentator, moderator, operator, editor sau  P.R..  

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite