Sibiu: Milionarul din Top 500 Forbes a dus pietonul pe care l-a accidentat la el la policlinică (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Victima milionarului din Top 500 Forbes, a fost transferată de la spital la Polisano. Ioan Călin, bărbatul accidentat joi dimineaţa, pe trecerea de pietoni a refuzat iniţial internarea în spitalul judeţean.

CITEŞTE AICI TOT FILMUL ACCIDENTULUI ÎN CARE A FOST IMPLICAT MILIONARUL DIN TOP 500 FORBES

Medicii de la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Clinic Judeţean Sibiu au decis ca pacientul lovit pe trecerea de pietoni, de medicul şi afaceristul Ilie Vonica, joi dimineaţa, să mai rămână sub observaţie. Asta după ce i-au făcut mai multe investigaţii, inclusiv un examen de Computer Tomograf, iar diagnosticul pus de medici a fost traumatism cranio cerebral închis şi plagă contuză la nivelul umărului. Cu toate acestea nu a rămas în spital. „Bărbatul adus ieri la Unitatea de Primiri Urgenţe, rănit în urma unui accident rutier a refuzat internarea”, spune Raluca Puşcă, purtătorul de cuvânt al spitalului.



Nu vor proces cu Vonica
Contactată de reporterii Adevărul de Seară, soţia rănitului a declarat că soţul ei se tratează în altă parte, tocmai la Clinica Polisano, care îi aparţine lui Ilie Vonica, cel ce l-a lovit pe trecerea de pietoni. „Deocamdată e internat la Polisano. Nu ştiu cât va sta acolo. Sper să se facă repede bine”, spune Maria Călin, soţia rănitului. Tot ea speră că se vor „înţelege” şi nu au de gând să intenteze proces. „Nu cred că vom depune plângere, nu am vorbit încă, vrem să fie bine”, spune femeia. Ioan Călin de 61 de ani a fost accidentat pe trecerea de pietoni de la intersecţia Bulevardului Corneliu Coposu cu strada Constituţiei, după ce a fost izbit violent de un Porsche Cayenne, la volanul căruia se afla medicul ginecolog Ilie Vonica.

Vonica, putred de bogat
Ilie Vonica a fost cotat de revista Forbes ca fiind unul dintre milionarii din top 500, având o avere estimată la 150 – 160 de milioane de euro. El este medic ginecolog, patronul Clinicii medicale Polisano din Sibiu, al unui lanţ de farmacii şi un depozit de farmaceutice, dar şi dealerul autorizat Citroen în Sibiu.

image
image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite