Milionarul Vonica din top 500 Forbes a dat cu un Porsche Cayenne peste un bărbat (UPDATE VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Afaceristul sibian a dat cu maşina peste un bărbat de 40 de ani.

CITIŢI ŞI:

Afaceristul din TOP 500 care a lovit un pieton are o avere de 150.000.000 de euro

Ilie Vonica a accidentat destul de serios un bărbat angajat să traverseze regulamentar strada pe o trecere de pietoni aflată în apropierea spitalului Judeţean Sibiu. Vonica are o avere de aproape 150.000.000 de euro şi patronează cea mai modernă clinică privată din Transilvania, clinica Polisano. Afaceristul se afla la volanul unui Porsche Cayenne.

image

MAŞINĂ DE LUX PENTRU VONICA

Maşina cu care omul de afaceri sibian a lovit joi un pieton are un preţ de pornire de 55.431 de euro şi ajunge până la 115.526 de euro în variantele turbo de top. Porche Cayenne este dotat cu motor de 3,5 litri pe benzină şi cutie de viteze manuală în şase trepte. Ilie Vonica este şi proprietarul reprezentanţei Citroen din Sibiu.

CITEŞTE AICI CÂT VALOREAZĂ CAYEN-UL MILIONARULUI SIBIAN

image

Câştigă zeci de milioane de euro anual

Cel care l-a lovit pe IOan Călin pe trecerea de pietoni, este unul din cei mai bogaţi oameni de afaceri din urbea de pe Cibin. Doctorul Ilie Vonica, fondatorul grupului Polisano, a început afacerile acum 17 ani, cu un cabinet de obstetrică-ginecologie în Sibiu, urmat de o firmă de distribuţie medicamente. Acum, el deţine businessuri în mai multe domenii şi se extinde discret dar cu investiţii mari.

CITEŞTE AICI MAI MULT DESPRE AVEREA ŞI AFACERILE LUI VONICA

image

Accidentatul îşi ducea soţia la spital

Omul care a fost lovit pe o trecere de pietoni de patronul clinicii Polisano, afaceristul Ilie Voinca a venit joi de dimineaţă la Sibiu cu soţia, bolnavă de diabet, pentru tratament, la spitalul judeţean Sibiu. Omul şi-a lăsat nevasta cu fiica lor, pe mâna medicilor şi a plecat să facă nişte cumpărături.

CITEŞTE AICI CUM AU DESCRIS MARTORII ACCIDENTUL

image

Traumatism cranio-cerebral pentru victima

Medicul Mirela Budescu, de la Unitatea de primiri Urgenţe Sibiu spune că victima accidentului este într-o stare stabilă dar rănile produse sunt destul de serioase

CITEŞTE AICI CUM SE SIMTE BĂRBATUL ACCIDENTAT DE VONICA

Vonica ar putea rămâne fără permis

Patronul clincii Polisano se pare că se face vinovat de producerea accidentului ce a avut loc joi într-o intersecţie dirijată prin sens giratoriu în municipiul Sibiu. Poliţiştii fac acum cercetări amănunţite pentru a stabili exact cum s-a petrecut accidentul.

CITEŞTE AICI DE CE SE FACE VINOVAT PATRONUL DE LA POLISANO

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite