Sibiu: Medalie de argint pentru ULBS la Infomatrix 2010

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţii Facultăţii de Inginerie din cadrul Universităţii Lucian Blaga din Sibiu au obţinut medalia de argint la concursul internaţional de proiecte informatice „INFOMATRIX 2010”.

CITEŞTE ŞI:

Peste 4.600 de studenţi, în prag de exmatriculare pentru taxe neplătite

În perioada 22-25 aprilie 2010 a avut loc la Bucureşti finala concursului internaţional de proiecte informatice „INFOMATRIX 2010” organizat de către Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, grupul de Instituţii de Învăţământ „Lumina” şi Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti.

Proiecte din 28 de ţări

Pentru faza finală au fost preselectate 108 proiecte din 384 propuse, concursul reunind echipe din 32 de ţări, fiind structurat pe cinci secţiuni: Photography, Programming, Digital Content, Hardware Control, Computer Art.

Profesor şi student

 La secţiunea Programming a concursului, echipa „TestingAssistant” formată din Conf.univ.dr.ing. Adrian Florea şi Traian Anghel – student la specializarea Ingineria Sistemelor Multimedia – reprezentând Catedra de Calculatoare şi Automatizări din cadrul Facultăţii de Inginerie, Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, a obţinut medalia de argint.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite