Sibiu: Laptopuri în loc de mape la şedinţele de consilul local

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consilierii locali au preferat să vină cu laptorile la şedinţă. Primarul Iohannis a venit însă cu o mapă la fel ca şi până acum.

CITIŢI ŞI:

Cel mai mare bazin acoperit de înot din România se închide

Copil în vârstă de 18 luni agresat cu brutalitate la Mediaş de concubinul mamei

ISU primeşte o autospecială de 500.000 de euro pentru intervenţii în caz de accidente nucleare

Cinci din consilierii locali ai Sibiului au venit la şedinţa ordinară din această lună cu laptopurile pe masă în loc de maldărele de mape care obişnuiau să troneze în faţa acestora. Asta pentru că din această lună a intrat în vigoare hotărârea prin care traditionalele mape nu mai sunt distribuite consilierilor, iar acestia le primesc pe email. O parte dintre consilieri au preferat însă să îşi imprime pe hârtie proiectele si să vină cu dosarul la sedinţă.

Şi primarul Klaus Iohannis a venit cu o astfel de mapă, deşi el a sustinut ideea ca proiectele să nu mai fie tipărite pentru a face economie de hârtie la primărie. „E mai practic şi mai comod să citesc pe laptop decât să însir sute de pagini pe masă la consiliu. Trebuie însa ca cei de la IT să facă un slide-show si să le trimită pe email în loc să ne trimită un link ca să le descărcăm noi de pe site-ul primăriei” a spus unul din cei cinci care au venit cu laptop-ul la Consiliul Local.

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite