Sibiu: Gerul a îngheţat TIR-urile pe străzile sibiene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Temperaturile scăzute de noaptea trecută şi de azi dimineaţă au dat mari bătăi de cap mai ales celor care au fost în trafic prin oraş sau au tranzitat Sibiul către destinaţiile lor

urmăriţi aici GALERIA FOTO

CITEŞTE ŞI:

Râmnicu Vâlcea: A murit îngheţat la poarta spitalului

Tren deraiat la Malnaş Băi

Braşov: Gerul a rupt liniile de troleibuz

Operatorii privaţi de transport şi-au anulat cursele în ţară

Temperaturile scăzute de noaptea trecută şi de azi dimineaţă au dat mari bătăi de cap mai ales celor care au fost în trafic prin oraş, sau au tranzitat Sibiul către destinaţiile lor. Cei mai năpăstuiţi s-au dovedit a fi şoferii de pe TIR, multe din aceste autovehicule dându-şi şi la propriu şi la figurat „duhul” în faţa frigului de afară. Temperatura de sub – 20 de grade a fost fatală pentru acestea.

Aşa se face că azi dimineaţă în jurul orei 9.30, pe arterele pe care este deviat traficul greu din municipiul Sibiu se puteau vedea mai multe autovehicule mari, trase pe dreapta sau pur şi simplu oprite în mijlocul drumului. Multe dintre ele au avut probleme cu combustibilul.

Constanţa: TIR blocat de trei zile pe drumul spre Cerchezu

Un şofer care se întorcea de la Ploieşti în Polonia a mărturisit că aşa ceva nu a trăit în viaţa lui. „Sunt şi în Polonia geruri, dar nu ca acesta. A îngheţat motorina în pompă şi s-a oprit maşina, iar apoi nu a mai pornit. Aşa ceva nu am păţit de când merg eu prin Europa cu TIR-ul”, a spus şoferul originar din Katowice.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite