Sibiu: Copiii fac mâine curat în cel mai mare muzeu în aer liber din ţară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru a sărbători Ziua Pământului, copiii din mai multe şcoli sibiene vor ecologiza Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului.

CITEŞTE ŞI:

Paştele, sărbătorit în Muzeul în aer liber

Data de 22 aprilie este marcată în calendarul ecologic drept Ziua Internaţională a Pământului. În diverse părţi ale lumii, în această zi dedicată Pământului, se organizează acţiuni de combatere a poluării şi protejare a resurselor naturale ale pământului.

Două clase de elevi

Complexul Naţional Muzeal ASTRA se alătură celor care celebrează  această zi semnificativă şi organizează în Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului un program de ecologizare, la care şi-au anunţat deja prezenţa două clase de elevi de la Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară „Terezianum” Sibiu.

Mâine 22 aprilie, începând cu ora 10.30, se va desfăşura prima acţiune din cadrul programului de ecologizare, ce va continua până în data de 30 aprilie 2010. Acest program are ca scop atât educarea tinerilor în vederea păstrării şi protejării mediului înconjurător cât şi pregătirea Muzeului în aer liber din Dumbrava Sibiului pentru deschiderea sezonului estival care va avea loc pe data de 1 mai 2010.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi din Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite