Sibiu: Concurs pentru renunţarea la fumat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sibienii se pot înscrie la cea de-a VI-a ediţie a concursului „Quit and Win“, care se va desfăşura în perioada 2-29 mai. La finalul competiţiei, concurenţii vor trece printr-un test biochimic care le va verifica abstinenţa.

CITEŞTE ŞI:

Interzis la fumat de peste 60 de ani la intrarea în defileul Oltului

Cei care vor reuşi renunţe la fumat vor putea câştiga unul dintre cele patru sejururi la două centre de sănătate din ţară. Câştigătorii vor putea petrece două sejururi a câte 11 zile la Centrul de Sănătate Herghelia din judeţul Mureş şi două sejururi a câte 11 zile la Centrul de Sănătate Podiş din judeţul Bacău

Unde şi cum

Înscrierile se fac până pe 2 mai, la Direcţia de Sănătate Publică şi la Compartimentul de Promovare a Sănătăţii. E. Formularele de participare şi regulamentul concursului pot fi procurate şi de la Direcţia de Sănătate Publică Sibiu, Str. Gh. Bariţiu, nr. 3. Acestea se mai găsesc şi pe internet la adresele: www.asef.ro , www.quitandwin.ro şi/sau www.sanatateplus.net . Informaţii suplimentare puteţi obţine la Compartimentul de Promovare a Sănătăţii - Str. G. Coşbuc, Nr. 5, Tel.: 0269/214977 sau e-mail: promsan_sb@yahoo.com.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite