Sibiu: Alimentarea cu apă potabilă va fi reluată la orele 20.00

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Societatea de Apă-Canal asigură sibienii că diseară la robinete va curge apă.

CITIŢI ŞI:  Magistrala de apă, veche de 40 de ani, s-a spart şi a inundat zeci de maşini 

Lucrătorii de la societatea aflată în subordinea Primăriei Sibiu sunt şi la această oră la locul în care s-a produs fisura, pe magistrala care alimentează oraşul, şi localităţile învecinate, cu apă potabilă. Aceştia au identificat avaria şi fac tot posibilul ca în cel mai scurt timp, alimentarea să fie reluată.

„În acest moment echipele noastre sunt la locul cu pricina şi sudează o piesă pentru a remedia problema. Apoi se trece la etanşare şi în câteva ore, noi sperăm, foarte rapid, se va trece la reumplerea bazinului pentru a putea relua alimentarea către cnsumatori”, apreciază Thomas Roth, purtătorul de cuvânt al S.C. Apă Canal Sibiu. 

Acesta apreciază că în jurul  orelor 20.00 consumatorii casnici vor avea apă la robinete. 

Furnizarea cu apă potabilă către aproximativ 70 de mii de consumatori din Sibiu, Şelimbăr, Mohu şi Veştem a fost sistată în această dimineaţă ca urmare a faptului că pe magistrala principală s-a produs o fisură.

În urma avariei subsolul unui bloc de pe Aleea Streiu, care era amenjat cu garaje, a fost complet inundat, zece maşini fiind acoperite de apă şi nămol.

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite