Sibiu: Alee de aproape 30.000 de euro la Cimitirul Municipal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aleea este concepută în aşa fel încât să permită circulaţia auto şi să asigure accesul în partea nouă a cimitirului. Aceasta are o lăţime de 5 metri şi o suprafaţă de 1300 de metri liniari, asfaltată şi cu o rigolă betonată în lungime de aproximativ 260 de metri

CITIŢI ŞI:

Primăria vinde cabinetele medicale pe bani frumoşi

Trei răniţi pe drumul hoţilor

Primăria a început construcţia a aproape 200 de locuinţe de tip ANL

Anul trecut în luna septembrie municipalitatea a demarat procedura pentru contractarea unei firme care să realizeze o nouă alee în Cimitirul Municipal. Lucrările au început imediat, iar la sfârşitul acestei săptămâni municipalitatea a făcut recepţia acestora de la firma câştigătoare.
Aleea este concepută în aşa fel încât să permită circulaţia auto (maxim 3,5 t) şi să asigure accesul în partea nouă a cimitirului. „Aceasta are o lăţime de 5 metri şi o suprafaţă de 1300 de metri liniari, asfaltată şi cu o rigolă betonată în lungime de aproximativ 260 de metri.

Prefecţii din toată ţara se întâlnesc la Păltiniş cu premierul Emil Boc

Lucrarea a presupus şi amenajarea unui podeţ carosabil de acces care să asigure legătura în cimitir din Calea Cisnădiei”, a explicat primarul Klaus Iohannis. Firma constructoare a fost SC Terra Construct SRL, iar valoarea lucrării a fost de 109.779 lei, fără TVA.

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite