Sibiu: Accidente pe bandă rulantă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei persoane au ajuns, ieri, la spital, în urma unor accidente rutiere, petrecute în judeţ.

CITIŢI ŞI:

Doi răniţi într-un carambol cu trei maşini

VIDEO - O şoferiţă care nu a acordat prioritate de trecere a băgat doi oameni în spital

Traficul de pe Valea Jiului va fi deviat pe Valea Oltului şi alte rute

Primul a avut loc la Mediaş, unde un şofer grăbit a lovit în plin o femeie de 71 de ani, care intenţiona să traverseze, pe trecerea de pietoni, drumul. Aceasta a fost transportată rapid la spital, iar medicii au decis să o interneze.
În jurul orei 17, două autoturisme s-au ciocnit la intersecţia străzilor Şoseaua Alba-Iulia cu Europa Unită. Unul dintre şoferi, care se deplasa pe strada Europa Unită a intrat în intersecţie fără a acorda prioritate unui alt autoturism care circula regulamentar. În urma accidentului a fost rănită uşor conducătoarea autoturismului condus regulamentar, de 43 de ani, din localitatea Cristian.
La scurt timp, pe DN 14, s-a produs un nou accident în urma căruia un bărbat de 44 de ani,  a fost transportat la spital. Acesta mergea dinspre Mediaş spre Dumbrăveni, şi, din spusele poliţiştilor, pe fondul vitezei excesive şi a carosabilului umed, într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul autoturismului, a intrat în derapaj şi s-a izbit violent de un copac aflat pe marginea părţii carosabile pe partea dreaptă.
În toate cele 3 cazuri, poliţiştii de la rutieră efectuează cercetări.

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite