VIDEO - O şoferiţă care nu a acordat prioritate de trecere a băgat doi oameni în spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Accidentul care s-a produs în această dimineaţă a fost provocat de o şoferiţă grăbită, care circula pe strada Mihaila Sebastian şi care nu a respectat semnul „Stop“, intrând cu viteză pe strada Octavian Goga.

CITIŢI ŞI:

Zboruri anulate către Munchen, Koln şi Timişoara

Doi răniţi într-un carambol cu trei maşini

Doi copii de şase ani au fost zdrobiţi de o dubă

În urma accidentului, Darie şi Carmen Aron, care circulau regulamentar pe strada Octavian Goga, au ajuns la spital cu mai multe răni. „Din primele cercetări rezultă faptul că este vorba despre un accident de circulaţie în care au fost implicate trei autoturisme, cauza fiind neacordarea de prioritate, respectiv un autoturism marca Toyota care circula pe strada Mihail Sebastian la intersecţie cu strada Octavian Goga nu a acordat prioritate unui autoturism care a fost proiectat la rândul lui în alt autoturism“, ne-a spus agentul şef Folrin Băra, din cadrul Serviciului Rutier.

image

Traficul de pe Valea Jiului va fi deviat pe Valea Oltului şi alte rute

Zonă periculoasă
Alertaţi de zgomotul puternic, zeci de oameni au ieşit în stradă, pentru a vedea ce s-a întâmplat. Aceştia spun că zona este extrem de periculoasă, aici având loc foarte multe accidente. „ Am auzit o bubuitură puternică şi am ieşit repede să văd ce s-a întâmplat. Ar trebui să se instaleze un semafor aici, pentru că se petrec foarte multe accidente“, ne-a spus Cornelia Baumgartena.

Răniţii sunt în regulă

Darie şi Carmen Aron, cei doi sibieni care au fost accidentaţi în carambolul din această dimineaţă, de la intersecţia străzilor Mihail Sebastian şi Octavian Goga au scăpat cu răni uşoare. Ei au primit îngrijiri medicale, după care au fost lăsaţi să plece acasă.

image

CITEŞTE AICI CE AU PĂŢIT CEI DOI

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite