Sibiu: A început sezonul spectacolelor de vară la Mediaş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Luna mai deschide şirul evenimentelor în aer liber desfăşurate în Mediaş. Dacă la începutul săptămânii trecute a avut loc Turneul Internaţional de Tenis, în acest week-end  se desfăşoară alte două manifestări internaţionale respectiv SUPER KARPATA TROPHY şi Maratonul Transilvania.

CITEŞTE ŞI:

Un cerşetor câştigă lunar aproape 5.000 de lei, profitând de mila noastră - campanie împotriva cerşetoriei

Muzeul Astra deschide seria vernisajelor de monumente reconstruite cu fonduri nerambursabile

Mediaşul găzduieşte pentru al doilea an consecutiv punctul final al concursului internaţional off-road „SUPER KARPATA TROPHY“.

Spectaculozitatea evenimentului este dată de faptul că fiecare echipa îşi alege traseul liber. Noutatea evenimentului de anul acesta constă în faptul că se vor organiza probe pe platoul din faţa Primăriei Mediaş, vor trece peste maşini, cauciuri şi pietre.

Duminică se va organiza Maratonul Internaţional Transilvania aflat la cea de a 8 ediţie. „Valoarea acestei competiţii a crescut de la an la an, numărul participanţilor fiind tot mai mare.  Tot luna aceasta la Sala Traube va avea loc festivalul de teatru „Flori de Mai” al Asociaţiei  „Teatrul Popular”. Pregătim medieşenilor noi surprize constând în spectacole de teatru  de stradă  cu un impact vizual impresionat care sunt incluse în Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu ajuns la cea de a 17 –a ediţie“ a declarat primarul Teodor Neamţu.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite