Sibienii aleargă în noapte: primul Maraton Nocturn din România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sibiul va găzdui în data de 20 august primul Maratonul de Noapte din România. Evenimentul se va desfăşura după ora 21.00 şi se remarcă prin faptul că este singura cursă de acest gen din Europa. 

CITEŞTE ŞI:

Tudor Oprea a câştigat Maratonul Medieval de Mountainbike

Sibienii intersaţi trebuie să se înscrie pe site-ul www.maratonuldenoapte.ro iar distanţa pe care se va alerga este cea oficială pentru astfel de activităţi, respectiv 42,195 kilometri. „Proiectul este gândit ca să devină un etalon pentru oraşul Sibiu, alături de alte evenimente de marcă şi ne propunem ca în următorii trei ani atât numărul participanţilor, cât şi al spectatorilor să înregistreze o creştere evidentă faţă de prima ediţie.Pe lângă latura educativă şi sociala a evenimentului, această acţiune va deschide noi perspective de interes pentru turiştii care fie vor dori să participe activ în cadrul competiţiei, fie vor asista în calitate de spectatori”, au declarat organizatorii.

Startul se va da din Piaţa Mare şi traseul include aproape toate cartierele sibiene, finişul urmând a avea loc tot în centrul istoric.

Citeşte mai multe despre primul maraton nocturn din România, mâine în Adevărul.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite