Tudor Oprea a câştigat Maratonul Medieval de Mountainbike

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Concurenţii au luptat din greu cu ploaia şi nămolul
Concurenţii au luptat din greu cu ploaia şi nămolul

Maratonul Medieval de Mountainbike şi-a desemnat câştigătorii sâmbătă, într-una dintre cele mai dificile ediţii din ultimii ani. Ploaia a transformat traseul pregătit de organizatori într-o adevărată provocare pentru concurenţi. Condiţiile meteo nefavorabile au făcut ca la start să fie prezenţi 311 competitori din cei 470 de concurenţi înscrişi.

CITEŞTE ŞI:

Maraton de peste 40 filme la TIFF Sibiu 2011. Joi concertează Bregovic

Maratonul Medieval de Mountainbike – Mediaş 2011 a fost câştigat de Tudor Oprea cu timpul 4:12:49. La categoria semi-maraton - 50 km, câştigătorul competiţiei a fost Francisc Sarosi, cu timpul 2:39:43. La feminin, maratonul a fost câştigat de Fodor Emese, iar semi-maratonul  a avut-o drept câştigătoare pe  Gyurka Zsuzsa, cu timpul 3:30:14.

Maratonul medieval  a fost organizat de Primăria Mediaş, prin Direcţia municipală pentru Cultură, Sport, Turism şi Tineret, în colaborare cu Asociaţia sportivă Ciclomed Mediaş.

Maratonul s-a desfăşurat pe două trasee de 80 şi 50 de km, cu urcuşuri şi coborâşuri pe unele porţiuni foarte dificile de dificile care au venit în contradicţie atât cu peisajul extraordinar, cât şi cu mulţimea de repere istorice precum bisericile fortificate.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro

Pentru ultimele noutăţi de la Sibiu, click pe imaginea de mai jos:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite