Sibianul Lucian Coman, cel mai bun hairstylist din România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urma celui mai important eveniment  profesional  al anului dedicat frumuseţii, a opta ediţie a Congresului Internaţional de Estetică Aplicată Les Nouvelles Esthetiques,  care a avut loc între 3 şi 6 martie 2011, la Sala Palatului din Bucureşti, hairstylistul sibian, Lucian Coman a câstigat locul I, fiind considerat cel mai bun hairstylist la categoria tunsoare-culoare.

CITIŢI ŞI:

Compact - după ani și ani, din nou, la Sibiu

Liviu Vârciu şi soţii Lis, daţi afară din hotel, la Sibiu

Pepe şi Liviu Vârciu s-au distrat într-un club din Sibiu

Tematica congresului, “Viitorul”, a adunat cele mai prestigioase firme de beauty din România, cei mai buni hairtylişti, make-up artişti şi designeri vestimentari. Aceştia au prezentat cele mai noi produse formulate cu cei mai noi ingredienţi, cele mai inovatoare tehnici şi tehnologii de înfrumuseţare care vor duce femeia la nivelul următor.

Imaginea unui eveniment al industriei de beauty nu putea fi decât o frumuseţe la superlativ, doamna Valentina Pelinel, care urmează îndemnul "Esenţa este Naturaleţea". Membrii juriului, format din specialişti în domeniu atât din România cât şi din străinatate, l-au premiat pe hairstylistul sibian, Lucian Coman, la categoria tunsoare-culoare, ca fiind cel mai bun, prin expresia şi viziunea acestuia asupra “Viitorului” în hairstyling.

Creaţia acestuia va fi publicată în revista internaţională “Les Nouvelles Esthetiques” alături de câstigătorii naţionali al aceluiaşi concurs din toată lumea. „Ceea ce am creat eu şi ceea ce am făcut este pur şi simplu un prototip despre cum văd eu viitorul în păr”, declară Lucian Coman.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite