Compact - după ani și ani, din nou, la Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trupa Compact vine la Sibiu pentru un concert extraordinar, joi, 17 martie, de la ora 21.00, în Vintage Pub. Prețul unui bilet este de 35 de lei.

CITIŢI ŞI:

Liviu Vârciu şi soţii Lis, daţi afară din hotel, la Sibiu

Pepe şi Liviu Vârciu s-au distrat într-un club din Sibiu

„După ani și ani”, „Cântec pentru prieteni”, „Trenul pierdut”, „Să te gândești din când în când la mine”. Piese cu o poveste, cunoscută pentru cei mai mulți dintre noi. Sunt piesele copilăriei, piesele cu care am crescut și pe care încă le fredonăm, chiar dacă nu le-am mai auzit de mulți ani. Compact e mai mult decât o trupă, e o stare de spirit. E povestea fără de sfârșit.

Joi seară, la ora 21, Paul Ciuci, Leluț Vasilescu, Adrian Kiselef și Adrian Tinca vin în Vintage Pub pentru un concert al amintirilor. Un concert ce se anunță extraordinar.

Avem prieteni mulți care ne așteaptă în toată țara și abia așteptăm să-i întâlnim pe fanii noștri din Sibiu. Veniți cât mai mulți pentru un concert Compact între prieteni în Vintage Pub”, spune Paul Ciuci, solistul trupei Compact.

Prețul unui bilet este de 35 de lei. Biletele pot fi cumpărate de la Supporter Sports Pub & Grill, pe bulevardul Victoriei sau la intrare în Vintage Pub, în ziua concertului. Programul Vintage Pub poate fi consultat zilnic pe www.vintagepubsibiu.ro. Vintage Pub este situat la intersecția străzilor Zaharia Boiu cu Av. Ilie Măcelaru.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite