Sibian jefuit în propria casă de doi gunoieri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cazul a intrat în atenţia politistilor
Cazul a intrat în atenţia politistilor

Un bărbat de 50 de ani a ajuns la Urgenţe care a povestit că a fost bătut în propria casă de doi indivizi, care apoi l-au jefuit.

CITIŢI ŞI:

Două cabinete medicale sparte de hoţi

Spargere la caseria Universităţii "Lucian Blaga"

Bătuţi şi lăsaţi fără agoniseala de-o viaţă

Aceştia au furat telefoanele mobile şi un DVD. Omul s-a ales cu nasul spart, mai multe coaste fisurate, precum şi multiple leziuni la faţă, braţe şi trunchi. „Pacientul a primit îngrijiri medicale şi se află sub supraveghere medicală de specialitate”, a explicat Raluca Puşcă, purtător de cuvânt la Spitalul Judeţean.

Poliţia face cercetări
La faţa locului s-a deplasat echipa operativă care a constatat că cele sesizate se confirmă iar în continuare au stabilit că P. Daniel a invitat în locuinţa sa două persoane necunoscute de sex masculin, fără adăpost, pentru a debarasa gunoiul menajer, persoane cu care a consumat băuturi alcoolice.

Ulterior, cele două persoane rămase neidentificate, s-au reîntors la locuinţa părţii vătămate, au intrat în apartament şi l-au agresat pe P.Daniel, după care au sustras două telefoane mobile şi un aparat DVD. „Cercetările sunt continuate de către lucrători Compartimentului de Investigaţii Criminale din cadrul Secţiei 1 Politie Sibiu, pentru identificarea autorilor infracţiunii de tâlhărie”, spune Luciana Balteş, purtător de cuvânt la IPJ Sibiu

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite