Sibiu: Două cabinete medicale sparte de hoţi. Începe târgul de nunţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Karaoke Megastar Imperium Club
Karaoke Megastar Imperium Club

A doua etapă a concursului Karaoke Megastar şi-a desemnat câştigătorii.

FURT: Două cabinete medicale sparte
Doi tineri de 19 şi 22 de ani, Constantin O. din Răşinari şi Ionuţ D. din Sibiu, au fost prinşi de poliţişti în cursul zilei de ieri şi au fost prezentaţi Judecătoriei Sibiu cu propunerea de arestare preventivă sub suspiciunea de intrare prin efracţie şi jaf. În 8 februarie două cabinete medicale, unul de pe strada Gladiolelor şi celălalt de pe strada Uzinei, au fost ţinta hoţilor. Din primul cabinet nu s-a furat nimic iar din al doilea un monitor LCD.
 
CONCURS: Karaoke Megastar la Imperium
Zece sibieni care vor să se afirme pe scena locală au participat aseară de la ora 22 la Imperium Pub la a doua etapă de preselecţii a concursului Karaoke Megastar. După ce joia trecută s-au ales două semifinaliste, Pink şi Sofia, ieri publicul i-a trimis mai departe în semifinală pe Adi şi Ştefan. Concursul durează aproape două luni iar în urma finalei din 1 aprilie, câştigătorii primelor trei locuri vor pleca la Praga, la Sâmbăta de Sus şi la SPA.

ASTĂZI: Târgul de nunţi, la ediţia a VI-a
În perioada 12-14 februarie, Cercul Militar va găzdui cea de-a VI-a ediţie a Târgului de Nunţi de la Sibiu. Sub sloganul „Totul pentru nunta ta“, târgul va reuni peste 20 de firme din întreaga ţară, care le vor aduce viitorilor miri toate noutăţile în domeniu, de la rochii de mireasă şi costume de mire, până la celşe mai mici accesorii, indispensabile organizării marelui eveniment. Târgul poate fi vizitata zilnic, între orele 10.00 şi 20.00.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite