Se reînfiinţează vechile patrule şcolare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţia Rutieră Copşa Mică, la iniţiativa Inspectoratului de Poliţie al judeţului Sibiu, sub partonajul Primăriei oraşului, au iniţiat un proiect de reînfiinţare a vechilor patrule şcolare, la trecerile de pietoni din vecinătatea şcolilor si liceelor din oraş.

CITIŢI ŞI:

1000 de joburi vor fi puse la bătaie, la Târgul de Cariere

Studenții luptă pentru supremație la ”Cupa Studentului la Fotbal

AIESEC Sibiu începe recrutările de primăvară

Scopul principal al acestei acţiuni este, în primul rând, prevenirea evenimentelor rutiere în zonele şcolilor şi familiarizarea elevilor cu noţiuni de bază în circulaţia pe drumurile publice.

Agenţii Poliţiei Rutiere împreună cu un cadru didactic vor acţiona pe raza oraşului, în special pe linia neacordării priorităţii de trecere la autovehicule şi pe linia verificarii cunoştinţelor şi a regulilor de circulaţie pe drumurile naţionale, atât a participanţilor la trafic cât şi a elevilor. Astăzi, echipaţi cu veste reflectorizante inscripţionate “Patrula Şcolară” şi cu palete de semnalizare, două eleve ale Şcolii cu Clasele I-VIII Copşa Mică, sub supravegherea Poliţiei Rutiere şi a unui cadru didactic au ajutat, prin oprirea vehicolelor, elevii care traversau şoseaua pe trecerea de pietoni de lângă Liceul “N. Teclu” din localitate.

Acţiunea se va desfăşura în două puncte din oraş (Liceul “N.Teclu” şi Şcoala cu clasele I-VIII Copşa Sat) între orele 7.30 - 8.30, în funcţie de orarul unităţilor şcolare. „Mulţumim tuturor autorităţilor implicate în proiect si urăm succes micilor agenţi de circulaţie din  Patrula Şcolară Copşa Mică”, spune Tudor Mihalache, primar al oraşului Copşa Mică.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite