AIESEC Sibiu începe recrutările de primăvară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Recrutarea de noi membrii este proiectul cel mai important desfăşurat de AIESEC de-a lungul unui an. În perioada 1-17 Martie, AIESEC îți oferă șansa de a deveni membru și de a beneficia de o experiență de neuitat. Ce oferă AIESEC?

CITEŞTE ŞI:

AIESEC Sibiu a recrutat peste 50 de noi membrii

Maria Oprea ajută studenţii să îşi aleagă viitorul

AIESEC Sibiu sărbătoreşte 12 ani

Programul Global de Internshipuri este principalul program, pe care AIESEC îl desfăşoară de peste 60 de ani. Proiectul reprezintă cea mai intensă experiență de învățare pe care AIESEC o poate oferi, prin care studenții sunt expuși către culturi noi și medii de lucru diferite. Tinerii au șansa să lucreze în localele AIESEC din lumea întreagă, în alte ONG-uri sau în companii, unde vor fi priviți ca și angajați și vor pune în practică cunoștințele și abilitățile dobândite.

Oportunităţi de dezvoltare

Participare la conferințe locale, regionale, naționale şi internaționale pe arii de pregătire funcționale– Leadership, Marketing, Finanțe, Vânzări, Stagii Internaționale, Management de Proiect.

AIESEC este cea mai mare organizație internațională de tineri, prezentă în peste 107 țări şi teritorii, cu peste 35.000 de membrii având o experiență de peste 60 de ani. Sibiul are parte de aventura AIESEC încă din februarie 1999, fiind înființat la inițiativa unui grup de studenți de la Facultatea de Inginerie „Hermann Oberth” şi de la Facultatea de Ştiințe Economice. Scopul AIESEC este schimbarea, pe care o aduce prin dezvoltarea membrilor săi pentru a avea un impact pozitiv în societate.

Află mai multe despre schimbările pe care AIESEC le-a adus în viaţa altor tineri ca tine! Intră pe http://blog.aiesec-sibiu.ro/ unde membri AIESEC Sibiu vorbesc despre ce înseamnă o experiență de Leadership şi impactul unui Internship Global.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite