Se primesc cereri pentru închirierea domeniului public de Valentines Day

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Serviciul Public de Administrare a Domeniului Public şi Privat începe să primească cereri pentru ocuparea temporară a domeniului  public pentru comercializarea produselor specifice de Sfântul Valentin şi 1 – 8 Martie începând de luni, 7 februarie. Comercianţii pot depune cererile pentru obţinerea acestui aviz la registratura SPADPP situat în Piaţa Mică, nr. 22.

CITIŢI ŞI:

Zeci de petiţii au fost depuse la Primăria Sibiu,în 2010

Peste 240 de sibieni reîmproprietăriţi cu terenuri luate abuziv înainte de 1989

Zeci de terenuri pentru tineri distribuite de primărie în Cartierul Tineretului

Perioada pentru care va fi eliberat avizul este de 4 zile – de vineri, 11 februarie până luni, 14 februarie. Data limită de depunere a cererilor este 9 februarie 2010. Zona care va fi pusă la dispoziţie pentru comercializarea produselor de Sf. Valentin este strada Nicolae Bălcescu.

Actele necesare pentru obţinerea avizului sunt: cerere tip, copie după buletin şi o copie după certificatul de înregistrare sau certificatul de autorizare. Comercianţii vor plăti 1 leu/mp/zi în cazul persoanelor fizice şi 2 lei/mp/zi în cazul persoanelor juridice.

Pentru comercializarea produselor specifice zilelor de 1 şi 8 Martie locaţia pusă la dispoziţia comercianţilor este aceaşi ca cea pentru Sfântul Valentin. Condiţia pe care trebuie să o îndeplinească comercianţii, cu ambele ocazii, este să nu expună produsele pe zona de circulaţie auto şi să nu blocheze căile de acces în incinta imobilelor. În cazul în care nu sunt spaţii suficiente se va pune la dispoziţie şi Piaţa Mică, la fel ca anul trecut. Solicitările pentru vânzarea produselor în această perioadă pot fi depuse până în data de 18 februarie; actele şi taxele de ocupare a domeniului public sunt la fel ca cele de mai sus.

Comercianţii vor putea vinde mărţişoare, flori, jucării şi produsele specifice în perioada 24 februarie – 8 martie 2011. Mărţişoarele şi produsele specifice vor putea fi comercializate şi în pieţele sibiene, în baza unei solicitări scrise adresate administraţiei pieţelor sibiene.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro

Pentru ultimele noutăţi de la Sibiu, click pe imaginea de mai jos:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite