Şapte străzi din Mediaş intră în reparaţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria Mediaş va demara o serie de lucrări de investiţii pentru următoarele străzi care au finalizat proiectul de modernizare: Moşnei, Bârsei, Piscului, Amurgului, Socului, Măgheranului, si Lalelelor. Banii necesari acestor lucrări sunt alocaţi din fondul de rulment.

CITEŞTE ŞI:

Aproape 350 de medieşeni vor o locuinţă ANL

Descinderi în locuinţele unor spărgători de garaje din Mediaş

În prima fază se va întocmi un referat care va fi dezbătut în cadrul unei şedinţe extraordinare al Consiliului Local, care va avea loc în perioada imediat următoare. În cea de-a doua etapă se demarează procedura de achiziţie după care se va trece la executarea lucrărilor.

„În urma analizei făcute cu Direcţia Tehnică din primărie am ajuns la concluzia că mai putem anul acesta să demaram o serie de lucrări de investiţii in ceea ce priveşte modernizarea străzilor din municipiul Mediaş alocând pentru acest lucru bani din fondul de rulment. Pentru aceasta am pregătit un referat pe care îl vom supune atenţiei din Consiliul Local şi vom executa achiziţii publice pentru începerea lucrărilor pe străzile”, a declarat primarul Teodor Neamţu.

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite