Salvamont Sibiu dă oameni afară din cauza Guvernului Boc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fiecare serviciu şi instituţie administrată de Consiliul Judeţean va renunţa la aproximativ 30 la sută din actualii angajaţi, în total numai puţin de 169 de oameni urmând să fie daţi afară.

CITIŢI ŞI:

Consiliul Judeţean Sibiu comasează mai multe instituţii şi dă afară sute de oameni

Banca magnatului Ilie Carabulea concediază aproape 200 de oameni la Sibiu

Disponibilizări la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu

Consilierii judeţeni se vor într-uni într-o şedinţă extraordinară mâine dimineaţă pe a cărei ordine de zi sunt mai multe puncte importante. Mai întâi se va lua din nou în discuţie trecerea Spitalului Judeţean Sibiu, propunerea fiind respinsă în data de 9 iulie din mai multe motive. „Cred că acum va fi aprobat proiectul”, spune preşedintele CJ, Martin Bottesch. Apoi se va pune în dicuţie şi spre apoi spre aprobare un proiect de hotărâre prin care Consiliul Judeţean va trece la comasarea prin absorbţie sau fuziune, a mai multor instituţii subordinate pentru a pune în aplicare planul de restructurări al Guvernului Boc.

Astfel Centrul Judeţean de Tradiţii Populare "Cindrelul - Junii Sibiului" va fuziona prin absorbţie cu Şcoala de Arte şi Meserii Ilie Micu, Filarmonica se comasează tot prin absorbţie cu Teatrul pentru Copii şi Tineret "Gong", iar Serviciul Public Sala Transilvania urmează să absoarbă prin fuziune serviciul Salvamont.

Pleacă oameni de peste tot

Preşedintele Consiliului Judeţean, Martin Bottesch a admis că prin aceste mişcări se va face şi o reorganizare în fiecare serviciu, care are ca scop şi reducerile de personal.

„O să plece aproximativ 30 la sută din oameni din toate serviciile.Şi de la Salvamont o să plece oameni. Reducem de peste tot ca să ajungem la numărul maxim admis. Nu avem ce face” a spus Bottesch.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite