S-au redeschis oficial străzile Rennes și Zaharia Boiu, după investiții de peste 1 milion de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria Sibiu a finalizat lucrările de reparații pe străzile Rennes și Zaharia Boiu, iar străzile au fost redeschise oficial traficului. Pe Rennes, valoarea totală a lucrărilor este de aproximativ 600.000 lei, iar pe Zaharia Boiu Valoarea lucrărilor a fost de aproximativ 330.000 de lei, fără TVA.

CITIȚI ȘI:

Trenuri anulate între Sibiu şi Timişoara din cauza unor lucrări între Sălişte şi Apoldu de Jos

Aeroportul internaţional Sibiu scade taxele sub nivelul celor de la Cluj și Târgu Mureș

După refacerea stratului de asfalt pe strada Justiției, SC DPC SA a început în 1 septembrie lucrările de reparații pe străzile Rennes și Zaharia Boiu, traficul fiind închis pe aceste două artere.

DPC a turnat un nou strat asfaltic pe strada Rennes, aproape 2.800 de metri pătrați de carosabil și peste 1.400 de metri pătrați de trotuare. Bordurile au fost schimbate pe întreaga lungime a străzii care măsoară 367 de metri. Prin refacerea marcajelor s-au creat 56 de locuri de parcare, foarte utile în contextul în care pe această stradă va funcționa o clădire de birouri, funcționează o cantină și mai multe spații de servicii. Tronsonul dintre strada Școala de Înot și strada Zaharia Boiu a fost redat circulației în urmă cu două săptămâni, acum fiind redeschisă întreaga stradă. Valoarea totală a lucrărilor este de 589.000 lei, fără TVA.

Lucrările de reparații pe strada Zaharia Boiu au presupus de asemenea turnarea unui nou strat de asfalt pe carosabil pe o suprafață totală de 1.412 metri pătrați și pe trotuare pe o suprafață de 860 de metri pătrați. Și pe strada Boiu au fost schimbate bordurile, lungimea totală a arterei fiind de 266 de metri. Au fost refăcute marcajele rutiere și de orientare și astfel au rezultat 18 locuri de parcare. Valoarea lucrărilor a fost de 327.961 lei, fără TVA.

Pe ambele străzi au fost reamenajate alveolele pentru arbori.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite