S-a spart acoperişul de la Sala Transilvania din Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consiliul Judeţean a decis să bage în reparaţii acoperişul celei mai moderne săli de sport din Ardeal. Sala va intra în reparaţii la finele lunii viitoare şi va fi gata la început de noiembrie.

CITIŢI ŞI:

S-au dat 6.000.000 de lei pentru reparaţii de drumuri în judeţul Sibiu

Expertiză pentru găsirea vinovaţilor la alunecarea de teren de la aeroportul Sibiu

Cea mai importantă locaţie în care se pot desfăşura activităţi sportive în municipiul Sibiu şi unde evoluează pe teren propriu CSU Sibiu, cea mai galonată echipă de baschet din judeţ, Sala Transilvania, va beneficia în sfârşit de reparaţii, asta în ceea ce priveşte acoperişul acesteia. Anul trecut în primăvară în timpul meciurilor de Cupa Davis, tavanul a dat primele semne de slăbiciune şi în sală au început să cadă stropi de apă, fiind nevoie să fie puse chiar şi găleţi în unele zone din locaţia de lângă stadionul Municipal.

Pe parcursul acestui an situaţia a început să se agraveze şi au apărut chiar şi bureţi de absorbţie pentru ca parchetul şi el de curând schimbat să nu se îmbibe cu apă. De câteva luni însă şi această improvizaţie s-a dovedit a fi în zadar, iar acum la fiecare ploaie mai serioasă apa curge prin tavan în mai multe locuri.

Reparaţii capitale
Conducerea Consiliului Judeţean Sibiu a purtat o rundă de discuţii cu directorul sălii, Victor Cornea şi iniţial a fost programat un studiu pentru a se determina cum vor fi făcute reparaţiile. Astfel s-a decis că nu mai este timp de întârzieri şi a fost lansată licitaţia pentru a desemna firma care să se ocupe de refacerea în totalitate a acoperişului sălii care are aproximativ 2.000 de locuri. „Este deja jenant să vezi găleţi puse prin sală când plouă. Această sală trebuie să fie nu fie lăsată în paragină şi de aceea este nevoie de o astfel de investiţie. Deschiderea ofertelor va fi făcută în data de 7 septembrie” a explicat vicepreşedintele CJ Sibiu, Ioan Banciu. Valoarea investiţiei se ridică la aproximativ 1,3 milioane de lei.

Cei care administrează Sala Transilvania spun că reparaţia era mai mult decât necesar şi urgentă. „De zece ani de când este sala, la acoperiş nu s-au mai făcut reparaţii şi pe undeva era şi normal ca să zic aşa să se strice. Timpul şi-a pus amprenta asupra acoperişului, iar acesta a cedat. Lucrările vor dura în mod normal 45 de zile, asta şi dacă vremea va fi una nu foarte ploioasă” a explicat şi directorul Sălii Transilvania, Victor Cornea.

AFLĂ CE ALTE REPARAŢII URGENTE SE VOR MAI FACE LA SALA TRANSILVANIA, AZI ÎN

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite