Romaniacs închide Bulevardul Coposu, una din cele mai circulate străzi din Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru ca un număr cât mai mare de sibieni să poată asista la prologul Red Bull Romaniacs, organizatorii închid aproape trei zile bulevardul din centrul Sibiului.

VIDEO - Slalom cu şoferi pe calea ferată (UPDATE)

Şcoală de fotbal şi teren sintetic de dimensiuni mari la Şcoala 21 din Sibiu

Transmixt-ul lui Carabulea scumpeşte biletele la cursele din judeţul Sibiu

Lucrările de amenajare a traseului şi a obstacolelor spectaculoase de pe Bulevardul Coposu, peste care vor trebuie să treacă concurenţii, încep mâine seară. Din acel moment şi până sâmbătă seara, circulata arteră sibiană va fi închisă complet traficului. „Raliul debutează sâmbătă, cu obişnuitul prolog, ce se va desfăşura în centrul oraşului, pe bulevardul Corneliu Coposu, de la ora 14.00. Sibienii şi restul spectatorilor veniţi din toată ţara vor putea să îi vadă pe viu pe cei mai buni rideri din lume sâmbătă, la prolog, iar apoi pe traseu, pe punctele special amenajate pentru spectatori.

Cel mai dur raliu de offroad din lume începe sâmbătă la Sibiu

Duminică, startul competiţiei se dă din Cisnădioara iar finişul va fi în Sibiu, în dealul Guşteriţei. Punctele de spectatori amenajate pentru ziua de duminică sunt pe Valea Şanta, unde riderii vor ajunge în jurul orei 9:30 şi vor avea de înfruntat dificila urcare numită Doctor 3”, au anunţat organizatorii evenimentului. Bulavardul Coposu va fi redat circulaţiei în cursul nopţii de sâmbătă. Mai departe, concurenţii vor ajunge luni la Petroşani iar marţi Romaniacs se va încheia în Piaţa Mică, motocicliştii urmând să treacă în vitează, spectaculos, pe sub Podul Minciunilor. La ediţia din acest an s-au înscris peste 140 de rideri din 30 de ţări. Red Bull Romaniacs este considerat cel mai dificil raliu de hard enduro din lume.

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite