Reguli noi de circulaţie şi sensuri schimbate pe mai multe străzi în Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea mai circulată arteră din oraş, strada General Vasile Milea, va trece în viitorul apropiat printr-o serie de schimbări. Municipalitatea sibiană a propus modificarea aproape completă a sensurilor de ciculaţie pentru străzile din zona Vasile Milea.

CITIŢI ŞI:

Se redeschide strada Justiţiei

Traficul pe Valea Oltului a revenit la normal

Peste 5,5 milioane de euro în străzile Sibiului


Înainte de a le pune însă în practică, primăria vrea să afle şi părerile sibienilor, astfel că toţi cei interesaţi pot consulta proiectul şi îşi pot exprima opiniile la Centrul de Informaţii pe Cetăţeni din Piaţa Mare.

„Municipalitatea anunţă că în zona Str. General Vasile Milea doreşte să schimbe regimul de circulaţie pentru fluidizarea traficului. Propunerile sibienilor pot fi înregistrate la Centrul de Informaţii pentru Cetăţeni, în atenţia Direcţiei Tehnice”, se arată într-un anunţ al primăriei Sibiu.

Cele mai importante schimbări prevăzute în acest proiect vizează transformarea străzilor Oituz, Al. Ioan Cuza, Călugăreni şi Mirăslău în străzi cu sensuri unice. Prin aceste modificări ar urma să treacă apoi şi străzile Justiţiei, Lomonosov şi Someşului.

Tot în pe strada Vasile Milea, dar la capătul dinspre Şelimbăr, municipalitatea a reconfigurat intersecţia, astfel încât şoferii care vor să intre în Sibiu şi virează stângă au acum o bandă nouă. De asemenea, semaforizarea în zonă a fost refăcută, toate semafoarele fiind temporizate şi diferenţiate pentru fiecare sens de circulaţie în parte.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite