Pustai l-a sunat pe Eric şi i-a transmis să se pregătească dacă revine la Gaz Metan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul Gazului a mărturisit că l-a sunat pe Eric şi l-a rugat să se pregătească bine din punct de vedere fizic, ca să fie pregătit în cazul în care revine la Mediaş.

CITIŢI ŞI:

Sibiul îi are pe urmaşii lui Pavel şi Hănescu

"Eu l-am sunat ieri pe Eric să văd ce face. El este trecut pe lista noastră UEFA. Aşteptăm să vedem ce facem, cred că este în Germania în acest moment. E o problemă care pe mine mă depăşeşte, eu l-am rugat să se pregătească în caz că revine, restul e problema conducerii", a spus Cristi Pustai la Radio GSP.

...despre transferul lui Ciucă: "Îl cunosc din perioada în care juca la Gloria Bistriţa. E polivalent, lucru care îmi place foarte mult"

...despre jucătorii accidentaţi: "Paul Pîrvulescu revine la antrenament, dar l-am pierdut pe Alex Muntean, care trebuie operat. În mod normal, am putea să-l avem înapoi în 5-6 săptămîni"

Ioan Horoba a vorbit şi el despre situaţia lui Eric la Radio GSP: "Cine spune că i-am falsificat semnătura e nebun! Sînt 16 pagini cu semnătura lui, nu o poţi falsifica de atîtea ori. Nu intra nimeni la puşcărie pentru el. Impresarii i-au băgat tot felul de idei în cap, mai au şi tupeul să ne ceară să-i sunăm noi"

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite