Pustai: „E timpul ca Gaz Metan să aducă puncte din Bucureşti. Sper să prindem Steaua obosită”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul lui Gaz Metan Mediaş a mărturisit că echipa lui tânjeşte după toate punctele în confruntarea cu Steaua. Partida are loc duminică de la ora 17.00.

CITIŢI ŞI:

Antrenorul Mediaşului are deja oferte de la cluburi mai mari

Gaz Metan Mediaş i-a urat "La Mulţi Ani!" preşedintelui Corin Cindrea cu o victorie

Cristi Pustai: Era foarte bine dacă câstigam la Dinamo, am fi fost pe un loc de cupă europeană

Mediaşul merge din nou în Bucureşti, la două săptămâni după ce arbitrii au privat-o de cel puţin un punct în meciul pierdut cu 2-3 în faţa lui Dinamo. Medieşenii nu au reuşit să ia niciun punct în meciurile jucate cu Steaua, de la revenirea în liga 1.

„Mai sunt încã trei etape din acest tur, plus cele douã din retur. Ne asteaptã douã deplasãri foarte grele, la Steaua si la Cluj, cu CFR. Sunt douã deplasãri din care sperã sã ne întoarcem cu punct sau puncte, pentru a ne îndeplini obiectivul, adicã clasarea în primele 8 echipe ale campionatului. Ar fi timpul poate sã smulgem si noi un punct din Bucuresti sau poate toate cele 3, dacã se poate, în pofida faptului cã traditia si calculele nu prea ne dau multe sanse. Sã sperãm cã vom prinde si echipa Stelei într-o stare avansatã de obosealã în raport cu echipa noastrã, pentru cã ei au jucat si în Cupã", a spus Pustai.

Atacanţii Aganovic, Silvăşan şi Liţu nu joacă cu Steaua

Cristi Pustai nu va putea conta pe mai multi jucãtori pentru meciul împotriva echipei Steaua Bucuresti. "Din pãcate avem unele indisponibilitãti în compartimentul ofensiv. La meciul cu Bistrita, Aganovic a luat cartonas rosu si este astfel suspendat, Silvãsan este accidentat, iar Litu nu poate juca împotriva Stelei. Sã sperãm ca pânã la ora meciului sã nu mai aparã alte probleme si de asemenea sã sperãm cã Hoban îsi va reveni complet si va putea fi apt de joc", a conchis Pustai.

Pentru ultimele noutăţi de la Sibiu, click pe imaginea de mai jos:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite