Gaz Metan Mediaş i-a urat "La Mulţi Ani!" preşedintelui Corin Cindrea cu o victorie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul echipei Gaz Metan Mediaş, Cristi Pustai, a declarat, vineri, după victoria din meciul cu Gloria Bistriţa, scor 2-1, că jucătorii săi s-au mobilizat excelent după ce în etapele precedente ale Ligii I au înregistrat înfrângeri.

CITEŞTE ŞI:

Cristi Pustai: Era foarte bine dacă câstigam la Dinamo, am fi fost pe un loc de cupă europeană

Mediaşul face scandal după ce arbitrii au ajutat pe Dinamo să bată Gazul cu 3-2

"A fost un meci greu, e bine că am câştigat, pentru că nu mai câştigasem demult. Din păcate, am primit acel gol pe final şi astfel am stat cu sufletul la gură până la sfârşit. Îmi felicit jucătorii, pentru că au arătat ambiţie şi au reuşit să se mobilizeze excelent după înfrângerile cu Oţelul şi Dinamo. Nu vreau să comentez arbitrajul. Este bine că am depăşit bariera de 20 de puncte, sper să obţinem cât mai multe până la finalul turului", a spus Pustai.

Cristi Pustai a dedicat victoria preşedintelui clubului din Mediaş, Corin Cindrea. "Suntem bucuroşi şi dedicăm victoria preşedintelui Corin Cindrea, care îşi sărbătoreşte azi ziua de naştere. Însă, suntem trişti astăzi pentru că marele Adrian Păunescu a murit, un om la care am ţinut enorm, dar asta e, cu toţii suntem datori cu o moarte când ne naştem", a adăugat tehnicianul.

Formaţia Gaz Metan Mediaş a învins, vineri , pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-0), echipa Gloria Bistriţa, în primul meci al etapei a XIV-a a Ligii I. Golurile învingătorilor au fost marcate de Pârvulescu '29 şi Khubutia '56. Pentru Gloria Bistriţa a înscris Szukala '84.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite