Pustai: „Gaz Metan nu se va face de râs în Europa League”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul celor de la Mediaş s-a arătat surprins de retrogradarea Timişoarei şi mai ales a Bistriţei. Pustai spune că Gazul nu va face România de râs în Europa League.

CITIŢI ŞI:

Vezi de ce nu se poate bucura Horoba de Europa League

Horoba: „Mă bucur pentru Gaz Metan că joacă în Europa League! Meritam acest lucru!"

VIDEO - Nuntă mare în Liga I! Eric a spus „Da!” cu zâmbetul pe buze! (GALERIE FOTO)

Horoba despre posibilitatea ca Mediaşul să joace în UEFA: "Avem echipă de cupele europene!"

Cristi Pustai a declarat imediat după aflarea veştii că Gaz Metan va juca în preliminariile Europa League, că este plăcut surpins de deciziile luate la FRF. „Este o ca o surpriză. Mă surprinde că a fost retrogradată şi Bistriţa... Îmi pare rău că sa ajuns la această decizie dar nu pot să ascund faptul că sunt bucuros că beneficiem şi datorită parcursului bun, de faptul că vom juca în Europa League. La mine se încheie un ciclu de patru ani şi jumătate în care am ajuns să jucăm în aceste tururi. Este un moment de bucurie şi pentru oraşul Mediaş pentru că este o premieră. Cred că toţi locuitorii sunt mândrii de această veste”, a spus acesta.

Vrea maxim patru jucători
Tehinicianul Mediaşului spune că a fixat ca ţintă de transferuri foarte puţini jucători. „Avem nevoie de întăriri la lot şi să reîmprospătăm lotul. Nu cred că vom aduce mai mult de 3-4 jucători în această vară. Probabil că vom merge 6 zile la Sovata după reunirea din 13 iunie. Din 23 iunie până în 8 iulie vom merge la Debrecen”.

Promit că nu fac ţara de ruşine
Matematicianul de pe banca medieşenilor a ţinut să mai spună marţi după amiază că echipa sa va face o figură onorabilă în Cupele Europene. „ Noi vom rămâne cu picioarele pe pământ şi vrem să nu ne facem de râs. Cred că nu ne vom face de râs în Cupele Europene” a mai spus acesta.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite