Gloria Bistriţa retrogradată în Liga II de FRF

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa de fotbal a Bistriţei, Gloria Bistriţa nu şi-a primit astăzi licenţa de funcţionare şi este official retrogradată în Liga a II-a alături de Poli Timişoara.

După ce s-a chinuit în ultimele meciuri să rămână în Liga I, echipa condusă de Jean Pădureanu nu a primit astăzi licenţa de la Federaţia Română de Fotbal şi este oficial retrogradată în Liga a II-a.

Singura echipă din provincie care nu a retrogradat niciodată din Liga I în istoria postdecembristă a fotbalului românesc, Gloria Bistriţa, este obligată să părăsească primul eşantion după ce oficialii FRF au anunţat că nu şi-a primit licenţa pentru sezonul 2011-2012.

400.000 de lei au retrogradat Gloria în Liga II

Bistriţenii şocaţi de vestea retrogradării

Ioan Horoba, actualmente preşedintele Mediaşului este şocat de vestea retrogradării Gloriei. „Sunt siderat, vestea a căzut ca un fulger asupra mea şi nici nu mă pot bucura de faptul că voi juca cu echipa în Europa League, tocmai din cauza a ceea ce a păţit Gloria, am o durere uriaşă în inimă. Nu pot şterge cu buretele 21 de ani de activitate acolo şi efectiv nu îmi pot reveni. Cred că cei care l-au înconjurat pe Nea Jean în ultima perioadă l-au trădat şi de aceea s-a ajuns aici. Cel mai rău e că a căzut direct în Liga II-a", a declarat Ioan Horoba, fostul vicepreşedinte al Gloriei Bistriţa.

Potrivit acestuia, regulamentul UFA este foarte clar şi decizia este definitivă fără a mai putea fi atacată la nici o instanţă. „Am auzit de ieri că Gloria are ceva probleme şi Nea Jean este la Federaţie, dar nu mi-am putut imagina că se ajunge aici. Problemele financiare ale clubului, în special datoria la Elba sunt cele care i-au adus în această situaţie", crede Horoba.

Nae Manea, antrenorul Gloriei spune că este o decizie nedreaptă. „E o decizie incorectă, nu trebuia să retrogradăm. nu ştiu încă ce voi face în continuare, vestea m-a luat prin surprindere şi pe mine. deocamdată sunt antrenorul Gloriei Bistriţa“, a declarat Manea.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite