Bistriţenii şocaţi de vestea retrogradării. VEZI ce zice lumea pe stradă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gloria Bistriţa nu şi-a primit licenţa din partea Federeaţie Române de Fotbal iar pentru sezonul fotbalistic 2011-2012 a fost retrogradată în Liga a II. Întregul oraş este şocat de vestea că după 22 de ani, singura echipă din provincie care nu a retrogradat niciodată a fost trimisă în ligile inferioare din cauza unor datorii financiare şi nu pentru jocul din teren.

image

Ionel Chindriş, 58 de ani, pensionar

„Am primit vestea cu mare amărăciune. Nu-mi venea să cred ce aud. Gloria în Liga a II-a? Iar asta la scurt timp după ce am scăpat de retrogradare. Legile FRF sunt făcute prost. Ai datorii, plăteşti penalităţi, dar nu arunci o echipă în troaca cu porci. Bine ar fi să revină, dar nu cred că se mai poate face ceva"

image

 Gunther Atilla, lăcătuş, 50 de ani

„Nu înţeleg de ce nu s-a putut rezolva problema financiară. Gloria nu e singura echipă cu datorii. Am fost de multe ori pe stadionul Gloriei la meciuri cu prietenii şi mă doare sufletul că Gloria a ajuns în Liga a II-a"

image

Grigore Grapini, profesor de sport, 60 de ani

„Nu-mi vine să cred că Gloria a ajuns în Liga a II-a după mai bine de 20 de ani. În situaţia Gloriei sunt multe echipe cu datorii în Liga I. Faptul că pe lista retrogradaţilor este şi Gloria alături de Timişoara mă face să cred că e ceva putred acolo"

Spuneţi şi tu părerea despre retrogradarea Gloriei

Bistriţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite