Prologul Red Bull Romaniacs, din nou în centrul Sibiului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Organizatorii celei de a şaptea ediţii a celui mai dificil raliu hard enduro din lume, Red Bull Romaniacs, au decis că aceasta se va desfăşura în perioada 26 – 30 iunie, tot la Sibiu.

CITIŢI ŞI

Un urolog sibian colecţionează pietre de rinchi pe care el însuşi le scoate

Senatorii sibieni „toacă“ sute de mii de lei anual

Mai mult aceştia au explicat că deja până la această oră, peste 140 de rideri din 30 de ţări şi-au anunţat participarea. „Raliul va debuta sâmbătă, 26 iunie cu un prolog în centrul Sibiului urmând ca în cea de a doua zi de off-road să ajungă în Petroşani. Cei care vor rezista sutelor de kilomteri de enduro extrem, vor spune că au ajuns la finish-ul raliului pe 30 iunie tot în centrul Sibiului”, a explicat Renatta Stepanov, una din organizatoarele evenimentului.
Comparativ cu ediţiile anterioare, în acest an, pe lângă deja clasicele categorii Profi, Expert Single, Experţi Echipe şi Hobby rideri se mai pot înscrie şi la categoria Hobby Single sau la Trial. În ultima sunt admişi sportivi care merg pe motociclete de trial şi urmează să parcurgă acelaşi traseu ca şi concurenţi de la clasa Profi.Câştigătorul de anul trecut, germanul Andreas Lettenbichler a confirmat şi el sosirea la eveniment, în intenţia de a pune mâna pe titlu pentru a doua oară consecutiv.

Oţil rămâne tot la Hobby
La clasa Hobby, spun organizatorii, cei doi membri ai echipei TipTill Team au şanse să ocupe un loc în fruntea clasamentului. „Dani Oţil şi Krisztian Nagy au terminat în top 10 anul trecut la prima participare, iar în 2010 şi-au propus să se despartă de clasa Hobby cu un loc în primii cinci, urmând ca din 2011 să treacă la Expert Team”, a mai explicat Renatta Stepanov. Prologul se va desfăşura tot în Centrul Istoric al Sibiului, cel mai probabil pe bulevardul Corneliu Coposu.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite