Proiect Comenicus lansat la Mediaş alături de şcoli din Spania, Turcia, Polonia şi Portugalia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şcoala Generală Numărul 3 alături de alte patru unităţi de învăţământ din Spania, Turcia, Polonia şi Portugalia au lansat proiectul „Enviromental Mangemenet College“ din cadrul programului Comenius.

CITIŢI ŞI:

În Mediaş se lucrează intens în toate şcolile

Investiţii de 2.000.000 de lei în școli,făcute de primăria lui Iohannis

Comasarea şcolilor din Sibiu, afectată de lipsa banilor

Proiectul îşi propune, în conformitate cu agenda 21, să îi îndrume pe elevi în găsirea unor soluţii viabile pentru un viitor mai sigur printr-o dezvoltare durabilă. Printre  obiectivele proiectului se numără dezvoltarea abilităţilor de informare, observare, analiză şi sinteză pentru a determina problemele de mediu ale regiunii existente în regiunea partenerilor.

De asemenea se propune construirea unui mediu de învăţare motivant pentru elevii în atitudine lor faţă de mediul lor de viaţă şi consolidarea creativităţii şi imaginaţie.

Proiect de 24.000 de euro
Proiectul se desfăşoară în perioada octombrie 2010 – iunie 2012, iar valoarea acestuia este de 24.000 euro. „Acest proiect contribuie la educarea copiilor cu privire la păstrarea unui mediu curat, la găsirea de soluţii pentru protejarea naturii şi valorificarea resurselor energetice. Le doresc mult succes în implementarea acestui proiect atât şcolii generale nr.3, cât şi celorlalte patru unităţi de învăţământ partenere“ a declarat primarul municipiului Mediaş, Teodor Neamţu.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite