În Mediaş se lucrează intens în toate şcolile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zilele acestea muncitorii trag din greu la noua creşă din oraş,  la Şcoala Istvan Batthory şi la Grădiniţa nr.15 pentru a se asigura că acestea vor fi pregătite pentru noul an şcolar.

CITIŢI ŞI

Investiţii de 2.000.000 de lei în școli,făcute de primăria lui Iohannis

„Lucrările la creşa din cartierul Gura Câmpului se desfăşoară conform graficului şi avem convingerea că la data de 1 octombrie copiii vor fi primiţi într-un imobil complet renovat şi care oferă condiţii moderne.

Astfel, au fost montate geamurile termopan, parchetul, a fost amenajată bucătăria, iar acum se execută lucrări de zugrăvire, etapa finală constând în mobilarea unităţii.  Între timp am organizat concurs pentru ocuparea a cinci posturi care să deservească activitatea creşei. Până în acest moment s-au înscris pentru ambele creşe un număr de 65 de copii. Dacă această tendinţă de creştere a natalităţii se va menţine vom lua în calcul extinderea creşei cu încă 30 de locuri la etajul 1 al clădirii“ a declarat primarul Mediaşului Teodor Neamţu.

În perioada vacanţei de vară s-a lucrat la aproape toate unităţile de învăţământ din Mediaş. Astfel, la Grădiniţa nr.15  s-au executat lucrări de renovare şi modernizare a blocului alimentar şi s-a schimbat instalaţia sanitară. La Şcoala nr.4 s-au reabilitat atât acoperişul, cât şi grupurile sanitare. Şi la Scoala nr.7 a fost reabilitat acoperişul şi totodată  s-au efectuat lucrări de reparaţii zugrăveli exterior.

La Şcoala nr.5 a fost înlocuit cazanul de încălzire centrală. La Liceul Teoretic Axente Sever se izolează termic în această perioadă Corpul A de clădire, iar la grădiniţa nr.1 se execută hidroizolaţia şi un tratament anti igrasie. La Grupul Şcolar Automecanica a fost înlocuit cazanul de încălzire centrală.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite